Assessments
15519
page-template-default,page,page-id-15519,bridge-core-2.2.3,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Assessments

Kiezen voor de juiste persoon op de juiste plek voorkomt vervelende situaties als teleurstelling omdat verwachtingen anders waren, ontslag in proeftijd, opnieuw moeten investeren in een nieuwe kandidaat. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer is het zuur als blijkt dat er geen goede match is tussen de persoon en de functie. Hiernaast kunnen de kosten die hiermee gepaard gaan hoog oplopen. Van groot belang dus om al bij de voorkant, de selectie, te kiezen voor de juiste sollicitant: de persoon die past bij de functie én bij uw organisatie. Voor interne doorontwikkeling is het waardevol om samen de juiste koers te bepalen zodat talenten optimaal benut worden.

You In Progress ondersteunt u te kiezen voor de juiste man/vrouw voor de functie én om uw personeel verder te helpen bij hun ontwikkeling, in de juiste koers. Een investering die loont. Dit doe ik door:

  • Selectiegerichte assessments
  • Loopbaangericht onderzoek
  • Ontwikkelgerichte assessments
  • Coaching

Kenmerkend voor You In Progress is de flexibele, persoonlijke en doelgerichte werkwijze. Altijd op maat en altijd in samenwerking met u werk ik aan een passende oplossing voor uw vraag. Persoonlijke aandacht bij een assessment vind ik belangrijk. Wanneer mensen op hun gemak kunnen zijn, laten zij hun mooiste talenten zien en is het assessment ook een persoonlijke leerervaring. Ook speelt de context, uw organisatie, een belangrijke rol in de optimale match tussen werknemer en functie. Door u goed te leren kennen, kan ik dit aspect goed meenemen in mijn dienstverlening.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op!