Coaching
15525
page-template-default,page,page-id-15525,bridge-core-2.2.3,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Coaching

Wil je meer zicht op wie je bent? Weten wat je kwaliteiten zijn? Wat je wilt? Waarom sommige dingen je zo’n energie kosten? Waarom het niet lukt om keuzes te maken? Hoe je effectiever wordt in je functioneren? Meer zelfvertrouwen krijgt? Meer balans krijgt tussen werk en privé? In de snelheid van deze tijd, nemen maar weinig mensen de tijd om stil te staan bij zichzelf, bij wie zij zijn en wat zij kunnen, terwijl juist dat de basis is van belangrijke keuzes. Te weinig zelfreflectie maakt dat we niet in staat zijn om negatieve patronen van onszelf te herkennen en te veranderen. We blijven dan doen wat we altijd deden, ook als het eigenlijk niet werkt. Coaching is gericht op het doorbreken van niet werkende patronen, door zelfreflectie en bewustwording.

Coaching bij You In Progress is gericht op het verkrijgen van inzicht in jezelf door zelfreflectie. Weten wie je werkelijk bent en zien wat jouw patronen zijn, is de basis van verandering. De coaching is niet alleen gericht op gedrag, het gaat om het ontdekken wie je bent. Deze verdieping opzoeken vraagt lef en moed, omdat je uit je comfortzone gaat en confrontaties met jezelf aan gaat. Alles met het doel om jezelf beter te leren kennen en jezelf te begrijpen zodat je keuzes kunt maken die bij je passen en gaat doen waar je gelukkig van wordt. De ACT meting is bij deze vorm van coachen een prachtige tool. Het is een meting waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen wat van nature bij je past en wat aangeleerd gedrag is. Het levert diepgaand inzicht in je persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en potentieel. Meer informatie hierover vind je op www.myhbmcenter.nl.

Kenmerkend voor mijn coaching:

  • Verdiepend, zelfreflectie is de basis
  • Inzet ACT meting
  • Soms confronterend en direct maar altijd op een veilige en betrokken manier
  • Gericht op het doorbreken van vaste patronen en overtuigingen en creëren van verandering

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op!