Over YIP
15517
page-template-default,page,page-id-15517,bridge-core-2.2.3,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over YIP

You In Progress staat voor persoonlijke ontwikkeling en de juiste persoon op de juiste plek. Hiermee komen mensen en organisaties vooruit.

YOU IN PROGRESS

Door de optimale verbinding te vinden en te behouden tussen medewerker, functie en organisatie, komt talent het beste tot zijn recht. Het leidt niet alleen tot tevreden medewerkers die passen in hun baan, het leidt ook tot een beter resultaat. Met mijn manier van assessments en coaching draag ik hieraan bij.

Heb je geen werkgever of wil je zonder tussenkomst van je werkgever een traject volgen? Dat kan!

ROSELIEN PLAGMEIJER

Weten wie ik ben?

Na mijn studie klinische- en gezondheidszorgpsychologie heb ik jaren voor een groot loopbaanadviesbureau gewerkt. Met You In Progress heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen. Ik kan nu met al mijn kennis en ervaring, én met mijn eigen persoonlijke visie en passie voor het vak anderen verder helpen. Ik heb oog voor mens én organisatie en heb snel een beeld van de situatie en de knelpunten, de vraag achter de vraag is hierbij voor mij van belang. Ik heb een sterk probleemoplossend vermogen, ik ben nieuwsgierig, intuïtief en verbindend en kan direct en scherp zijn maar altijd vanuit betrokkenheid en eerlijkheid. Ik heb veel ervaring in vraagstukken op gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, coaching, selectie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.